Equip

Vet-trauma.cat neix amb la finalitat d’oferir un servei mòbil de traumatologia i ortopèdia a centres veterinaris d’arreu de Catalunya.

Dr. Albert Barba Serrahima

Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2011. L’any 2012 va realitzar una estada d’especialització en cirurgia i traumatologia veterinària (8 mesos) en un hospital de referència al Regne Unit (ChesterGates Referral Hospital) mitjançant una beca Leonardo da Vinci. Després de cursar un màster oficial en investigació clínica aplicada en ciències de la salut (2012-2013) a la facultat de medicina de la UAB, va realitzar la tesi doctoral en regeneració òssia en un projecte conjunt entre la UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Barcelona, obtenint el títol de doctor en Enginyeria Biomèdica l’any 2018.
Paral·lelament a l’activitat investigadora, durant el màster i doctorat també s’ha format en traumatologia i ortopèdia veterinària treballant en el servei de Traumatologia de l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB sota la tutela del Dr. Jordi Franch. Durant aquests últims anys ha impartit classes tant a la UAB com a la UPC, ha col·laborat en diversos projectes d’investigació finançats, ha realitzat estades en universitats europees i hospitals veterinaris estrangers (Animal Specialty Centre a NY, Uppsala University a Suècia, Royal Veterinary College a Londres), ha assistit a nombrosos congressos de l’especialitat obtenint premis en reconeixement a l’activitat investigadora i clínica, i ha publicat diversos articles en revistes científiques internacionals.

Linkedin