Serveis

Visita Traumatologia

Ens desplacem al teu centre veterinari a l’hora concertada prèviament (matins i tardes disponibles) i realitzem un examen ortopèdic complet a l’animal. Prioritzem la comunicació amb el propietari de la mascota i prenem les decisions conjuntament.

Proves Diagnòstiques

Si és necessari, realitzem tot tipus de proves diagnòstiques complementàries durant la mateixa visita (estudi radiogràfic),  o concertem hora per realitzar-les un altre dia (artrocentesi, biòpsia, TAC).

Tractaments Quirúrgics

Estudiem cada cas detingudament, considerant sempre el caràcter de la mascota i el seu ambient familiar (on viu, amb qui viu, possibilitats de repòs post-operatori…) escollint la cirurgia més adient per a cada animal. Realitzem la majoria de procediments quirúrgics dins el camp de la cirurgia ortopèdica i traumatològica de gossos i gats, des de les cirurgies més rutinàries per al tractament de luxació de ròtula, displàsia de maluc, ruptura de lligament creuat anterior i displàsia de colze, fins els procediments més complexos per al tractament de fractures complicades que necessiten sistemes addicionals de regeneració òssia.

Tractaments Conservadors

No sempre el tractament quirúrgic és el més indicat. Per això, indiquem també tractaments conservadors específics per a cada individu basats en la dieta, suplements nutricionals, fisioteràpia, infiltracions, embenats i diferents tipus de fàrmacs, vetllant sempre pel benestar animal i amb especial atenció al control del dolor del pacient.

Si tens un centre veterinari i vols gaudir dels nostres serveis o ets propietari d’una mascota i tens qualsevol consulta, contacta amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible.